Burhaniye Belediyesi anlamlı buluşmaya ev sahipliği yaptı

• 28 Mart 2022
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in eşiyle birlikte katıldığı kahvaltıda Burhaniyeli kadınlar, muhtar eşleri ve kadın muhtarlar bir araya geldi.

Kahvaltıda kadınlara hitap eden Başkan Deveciler, sosyal belediyecilik anlayışıyla kadınların haklarını korumak için öncü hizmetlere imza attıklarını belirtti. Kadının toplumsal açıdan öneminin farkında olduklarını söyledi. Başkan Deveciler, hayata geçirecekleri projelerle Burhaniye’nin daha da gelişeceğini belirtti. Kadınların özellikle çocuk bakımındaki sorumluluğunu alan Çocuk Bakım Merkezleri’ni hayata geçirdiklerini belirten Başkan Deveciler, asgari ücretli ve tek maaşlı ailelerin çocuklarına devletin aldığı ücretlerden daha düşük ücretlerle bakan Çocuk Bakım Merkezleri’nin kadınların ekonomik yaşama katılması açısından önemli olduğunu ifade etti.