Burhaniye Belediyesi’nin araç filosu güçleniyor

• 28 Mart 2022

Burhaniye Belediyesi, araç filosuna yeni bir traktör daha kattı. Yaptığı nitelikli yatırımlarla Burhaniye’nin gelişimine katkı sunan Başkan Ali Kemal Deveciler, ilçede kullanılmak üzere bir traktörü daha araç filosuna dahil etti. Belediyenin öz kaynaklarıyla alınan 2015 Model New Holland marka traktör, 4X4 özelliğine sahip. Traktör, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak sahil düzenlemelerinin yanı sıra ilçe genelinde ihtiyaç duyulan hizmetlerde kullanılacak. Başkan Ali Kemal Deveciler, “Burhaniye gelişiyor, geliştikçe büyüyor. Hizmetlerin halka ulaşması için yatırımlarımıza devam ediyoruz,” dedi.