Çiğli Belediyesi Kadın Buluşması’na ev sahipliği yaptı

• 28 Mart 2022
Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde Çiğli Kadın Buluşması düzenlendi

Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Çiğli Kadın Buluşması’na TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi ve CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, Demokrat Kadınlar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatma Uğuz ve kadınlar katıldı. Etkinlikte İstanbul Sözleşmesi’nin yeniden yürürlüğe alınması, Aile Sigortası uygulamasının hayata geçirilmesi, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması ve kadınların maruz kaldığı ayrımcılığın ortadan kaldırılması için atılacak adımlarla ilgili bilgilendirme yapıldı. Başkan Utku Gümrükçü, “Kadınlar ne kadar güçlü olursa, Çiğli de o kadar güçlü olur,” dedi.