Dört ton zeytinyağı ihtiyaç sahipleriyle buluşturulacak

• 28 Mart 2022
Menteşe Belediyesi, 3.000’den fazla zeytin ağacından elde ettiği 4 ton zeytinyağını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya hazırlanıyor.

Ürettikleri 4 ton zeytinyağını sosyal belediyecilik anlayışları gereği ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıracaklarını ifade eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, çiftçiye ve üreticiye destek olmak için farkındalık yaratan tarımsal üretim projelerine imza atmaya devam ettiklerini belirtti. Başkan Gümüş, yerel üretiminin öneminin pandemi döneminde daha fazla anlaşıldığını ifade etti. Farklı litrelerde şişelenerek hazırlanan zeytinyağları, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra belediyeye ait aşevi ve kültür evlerinde de değerlendirilecek.