Edremit Belediyesi çocuklar için survivor parkuru hazırlıyor

• 28 Mart 2022

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, survivor parkurunun da yer aldığı oyun alanının Faruk Serpil Parkı’nda hizmete gireceği müjdesini verdi. 475 metrekarelik alana kurulacak olan parkurda survivor parkuru geçişleri, tırmanma grupları, zıplama seti, üç kaydıraklı oyun grubu yer alacak. Parkurun önümüzdeki hafta tamamlanarak hizmete açılacağının müjdesini veren Başkan Hasan Arslan, “Yaklaşan yaz tatili öncesinde çocukları da unutmadık. Onlar için güzel bir oyun alanı hazırlıyoruz. Çocukların fiziksel, ruhsal, zihinsel ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak olan bu parkurda çocuklar gönüllerince eğlenecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar önümüzdeki hafta tamamlanacak,” dedi.