Esenyurt’ta kuşaklararası köprü kuruldu

• 28 Mart 2022
Esenyurt Belediyesi bünyesindeki kreşlerde eğitim alan çocuklar, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Ulu Çınar Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki yaşlıları ziyaret etti.

Esenyurt Belediyesi kreşlerindeki öğrenciler, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Ulu Çınar Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki yaşlılarla bir araya geldi. Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Halis Şimşek’in de katıldığı etkinlikte çocuklar, yaşlılarla birlikte resimler çizdi, satranç oynadı ve sohbet etti. Merkezden düzenli olarak faydalanan Esenyurtlu ulu çınarlar, etkinliğin kendileri için unutulmaz olduğunu söyledi. Etkinlikte yaşlı vatandaşlarla sohbet eden Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Halis Şimşek, yaşlılara karşı duyarlılık ve farkındalığı artırmak istediklerini vurguladı.