Eskişehir’de müziksever gençler bir araya geliyor

• 28 Mart 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, müziksever gençleri bir araya getiriyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılının Ekim ayında hizmete açtığı ve geçen beş yıllık süreçte on binlerce gence dokunduğu Gençlik Merkezi, müziksever gençleri Gençlik Korosu’nda bir araya getiriyor. Türk Halk Müziği’ne ilgi duyan 18-35 yaş arasındaki gençleri bir araya getiren Gençlik Merkezi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 10 enstrüman ve 18 koristten oluşan Türk Halk Müziği Gençlik Korosu, özel bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. Gençlik Merkezi’nin sunduğu tüm imkânlardan faydalanmaya çalıştıklarını ifade eden gençler, Türk Halk Müziği’ne yönelik ilgilerini böyle bir koroyla pekiştirmekten mutluluk duyduklarını belirtti.