Gemlik Belediyesi engelsiz bir yaşam için çalışmalarını sürdürüyor

• 28 Mart 2022
Gemlik Belediyesi, engelli vatandaşlar için yaptığı örnek projelere bir yenisini daha ekledi.

Gemlik Belediyesi, engellilere yönelik montaj atölyesi açarak engelli vatandaşların sosyal hayata katılması için adım atmıştı. Engelsiz taksi hizmetiyle ulaşımdaki engelleri ortadan kaldıran ve Türkiye’deki sayılı engelsiz plajlardan birisini faaliyete geçiren Gemlik Belediyesi, projelerine devam ediyor. Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki yarı olimpik havuza engelli vatandaşların kullanması için asansör kuruldu. Fiziksel engelli vatandaşlar, asansör sayesinde, profesyonel gözlemciler eşliğinde havuza girip yüzebilecek.  Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, engelleri ortadan kaldırdıklarını ifade etti.