Genç Girişimciler Kampı düzenlendi

• 28 Mart 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından “Genç Girişimciler Kampı” düzenlendi.

Gençlerin girişimleriyle başlatılan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin de yer aldığı bir ekiple 18-20 Mart tarihleri arasında Cam Piramit’te Genç Girişimciler Kampı düzenlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, gençlerin girişimlerini desteklemeye, onları güçlendirmeye yönelik çalışmalar kapsamında tasarımcı, yazılımcı ve iş geliştiren gençler için üç gün boyunca hızlandırılmış eğitimler düzenledi. Gençlere farklı bakış açısı kazandırıldı. Tüm Türkiye’den üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen bir etkinlik olan University4Society için yerelde güzel bir işbirliği ortamı oluşturuldu.