Göçmen çocuklar gündüz bakımevi öğrencileriyle buluştu

• 28 Mart 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi, göçmen çocukları gündüz bakımevi öğrencileriyle buluşturdu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gündüz Bakımevleri Şube Müdürlüğü’nde eğitim alan 20 çocukla Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Göç ve Göçmen İşleri Şube Müdürlüğü danışmanlık hizmetlerinden yararlanan 10 göçmen çocuk, marakas müzik aleti yapımı ve ardından ritim çalışması etkinliğinde bir araya geldi. Çocuklar, etkinliğin son bölümünde müzik eşliğinde dans ederek eğlenceli bir gün geçirdi. Göç ve Göçmen İşleri Şube Müdürlüğü, çocuklara yönelik düzenlenen etkinlik kapsamında yerel ve göçmen çocukların kaynaşmasını, birlikte öğrenmesini, çocukların sosyo-kültürel yönlerinin güçlendirilmesini ve bunun sürdürülebilir kılınmasını amaçlıyor.