Güreş Şampiyonası’na bayraklı damgası

• 28 Mart 2022
Bayraklı Belediyesi, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Güreş Şampiyonası’na 29 madalyayla damga vurdu.

Bayraklı Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle hafta boyunca düzenlenen etkinlikler kapsamında Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İzmir İl Güreş Şampiyonası’na katıldı. 14 kulüpten 190 sporcunun kıyasıya yarıştığı müsabakalarda Bayraklılı sporcular, 39 madalyayla fark yarattı. Serbest stil güreşte Bayraklı Belediyesi’nin takımı 220 puanla İzmir Şampiyonu oldu, 4 altın, 4 gümüş, 6 bronz madalya kazandı. Başkan Serdar Sandal, “Sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Daha büyük hedeflere ulaşmaları için tüm imkânlarımızı seferber etmeye hazırız. Sporcularımızı kutluyorum,” dedi.