“Her Yaşta Dijital” uygulaması hizmette

• 28 Mart 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü İstanbullular teknolojiyi kolaylıkla kullanabilsin diye “Her Yaşta Dijital” uygulamasını hizmete aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 18-24 Mart 2021 Yaşlılara Saygı Haftası etkinliğinde tanıtılan, toplam altı eğitim içeriğinin bulunduğu dijital platform sayesinde yaş almış kişilerin teknolojiyi ve interneti bir başkasına ihtiyaç duymadan kullanabilmesi hedefleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevinde düzenlenen tanıtım toplantısına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan Arslan, Bağ Dernek kurucusu Özgün Biçer ve Darülaceze sakinleri katıldı. “Her Yaşta Dijital” platformuna https://heryastadijital.ibb.istanbul/ adresi ve mobil uygulama üzerinden ulaşmak mümkün. Bu platform sayesinde 65 yaş üstü İstanbullular, gündelik yaşamlarında ihtiyaçları olan dijital becerilere ait eğitimlere erişebilecek.