Kadın Danışma Merkezi eğitimleri sürüyor

• 28 Mart 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde kadın sağlığına yönelik eğitimler devam ediyor.

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği’nden burs alan 26 kadın öğrenci, Kadın Danışma Merkezi’ndeki kadın sağlığı eğitimlerine katıldı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı tarafından verilen eğitime hukuk, diş hekimliği, eczacılık, tıp ve mühendislik öğrencisi 26 kadın katıldı. 13 hafta sürecek eğitimlerde genç kadınlara kadın sağlığı, bedensel hijyen, doğru malzeme ve giyse seçimi, evde hijyen, güvenli ilişkiler, doğru iletişim gibi konularda eğitimler verilecek. Katılımcılar, tüm kadınların bu eğitimlerden faydalanması gerektiğini belirtti.