Marmaris Belediyesi Kadın Danışma Merkezi açıldı

• 28 Mart 2022

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın kadınlara yönelik önemli projelerinden biri olan Kadın Danışma Merkezi törenle hizmete açıldı. Merkezde psikolojik, hukuki ve sosyal desteğe ihtiyaç duyan kadınlar için danışmanlık hizmeti verilecek. Kadın Danışma Merkezi’nin açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Av. Gülizar Biçer Karaca, CHP PM üyesi Gizem Özcan, Muğla milletvekilleri Süleyman Girgin, Burak Erbay, Türkiye’de kadın hakları mücadelesinin simge isimlerinden Av. Hülya Gülbahar, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP İlçe Başkanı Zekican Balcı ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Mehmet Oktay, “Umarım hiçbir kadın hiçbir zaman böyle bir yere ihtiyaç duymaz,” dedi.