Marmaris Belediyesi su tasarrufu için harekete geçti

• 28 Mart 2022
Marmaris Belediyesi, musluklara takıldığında su israfını %50’ye kadar önleyerek tasarruf sağlayan “perlatör” adlı aparatın dağıtımını gerçekleştirdi.

Marmaris Belediyesi, 22 Mart Dünya Su Günü’nde vatandaşlara “perlatör” adı verilen su tasarruf aparatı dağıttı. Musluklara takılan, %50 oranında tasarruf sağlayan aparatın 19 Mayıs Gençlik Meydanı’ndaki dağıtımına Başkan Mehmet Oktay da katıldı. Vatandaşlara “perlatör” adı verilen aparatı dağıtan Başkan Oktay, su tasarrufunun önemine dikkat çekerek, “Özellikle son yıllarda artan kaynak sıkıntısına yönelik farkındalık oluşturmak için su tasarruf aparatlarını vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtıyoruz. Amacımız, suyu tasarruflu kullanmak,” dedi.