Muğla Büyükşehir’e 3,5 milyonluk tasarruf sağlayacak istasyon hizmette

• 28 Mart 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Ula ilçesi Kızılağaç Mahallesi’nde kurduğu akaryakıt istasyonu hizmete girdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELTES Petrol Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından Ula ilçesi Kızılağaç Mahallesi’nde akaryakıt istasyonu kuruldu. 7 milyon 67 bin TL maliyetle 7.656 metrekare alan üzerine kurulan akaryakıt istasyonunda LPG dahil beş adet yakıt pompası ve market yer alıyor. İstasyondaki pompadan adblue dolumu da yapılabilecek. Elektrikli araç şarj istasyonunun da bulunduğu istasyonda araç yıkama yeri de mevut.  Akaryakıt istasyonu sayesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yılda 3.5 milyon TL’den fazla tasarruf etmesi öngörülüyor. İstasyondan vatandaşlar da yararlanabilecek.