Satranç kursiyerleri başarı belgelerini aldı

• 28 Mart 2022
Akhisar Belediyesi Satranç Kulübü tarafından 14 Şubat’ta sadece kadınlara özel başlatılan ücretsiz satranç kursuna katılan 28 kadın başarı belgelerini aldı.

Akhisar Belediyesi hizmet binasının teras katında kurulan özel kurs alanında verilen eğitimler 14 Şubat’ta başladı ve 21 Mart’ta son buldu. Katılım belgelerini alan kadınlar, böyle bir projenin hayata geçmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya ve ekibine teşekkür etti. Başkan Besim Dutlulu, “Akhisar Belediyesi Satranç Kulübü’ndeki eğitimlerini başarıylatamamlayan kadınlara başarı belgelerini eşim Özge Dutlulu’yla birlikte takdim ettik. Katılan, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hızlı ve doğru düşünebilmeyi sağlayan satranç sporunun ilçemizde yaygınlaşması için çalışmalarımıza devam edeceğiz,” dedi.