Seyhan Belediyesi ebeveyn olanlara desteğini sürdürüyor

• 28 Mart 2022
Seyhan Belediyesi, “Hoş Geldin Bebek” ve “Anne Hakkı” destek paketlerine devam ediyor.

Seyhan Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak hayata geçirdiği “Hoş Geldin Bebek” paketi ve “Anne Hakkı” lohusa çantası uygulaması hem yeni anne-babaların mutluluğu artırıyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. Seyhan Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, yeni doğan bebeklerin ailelerine sürpriz ziyaretler yapıyor. Bebek sahibi olan aileler de Sosyal İşler Müdürlüğü’nü arayarak her iki uygulamadan da faydalanabiliyor. Ekipler, Başkan Akif Kemal Akay’ın “hayırlı olsun” dileğini de çiçeği burnunda anne ve babalara iletiyor.