Şiirseverler Atakum’da bir araya geldi

• 28 Mart 2022
Atakum Belediyesi, Dünya Şiir Günü kapsamında şiirseverleri ve şairleri bir araya getirdi.

Atakum Belediyesi, Samsun Gazeteciler Cemiyeti, Kuzey Kültür Derneği ve Edebiyat Nöbeti’nin katkılarıyla şiirseverler Atakum’da bir araya geldi. Şair Nevzat Çelik, okuduğu şiirlerle büyük alkış aldı, dinleti sonrasında şiirseverler için kitaplarını imzaladı. Çelik’e eşlik eden müzisyen Uğur Karataş da şarkılarıyla programa renk kattı. Bu önemli organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek Dünya Şiir Günü’nü kutlayan, şiirin sevgi ve aşk olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Sanattan, şiirden, sevgiden, aşktan uzaklaşmayın,” dedi.