Tekirdağ Büyükşehir “Pasta Atölyesi” düzenledi

• 28 Mart 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) işbirliğiyle Down sendromlu çocuklar için “Pasta Atölyesi” düzenledi.

Pasta Atölyesi’ne Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ZİÇEV Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Rükiye Güneş, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı İsa Karadağ ve ZİÇEV’de eğitim gören çocuklar katıldı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Kadir Albayrak, atölye sonunda çocuklara hediye verdi. Başkan Albayrak, “Down sendromu, bir eksiklik değil, artı bir fazlalıktır. ZİÇEV’le birlikte düzenlediğimiz etkinliğimizde sevgi dolu hatıralar biriktirip, çocuklarımızla keyifli bir atölye gerçekleştirdik. 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nün toplumsal duyarlılığımızı güçlendirmesi ümidiyle tüm Down sendromlu bireyler için daha güzel bir yaşam diliyorum,” dedi.