Tepebaşı Belediyesi Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliği düzenledi

• 28 Mart 2022
Tepebaşı Belediyesi bünyesindeki Down sendromlu bireyler, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliğine katıldı.

Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi bünyesindeki Gökkuşağı Kafe’de, Engelliler Sosyal Yaşam Merkezi’nde, Engelliler Montaj Atölyesi’nde eğitim alan Down sendromlu bireylere yönelik özel bir farkındalık etkinliği düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri gönüllüleri, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü gönüllü öğrencileri işbirliğinde düzenlenen 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliği, Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Down sendromlu bireyler ve aileleri katıldı. “Şirinler Tiyatrosu” adlı oyunun gösterimiyle başlayan program, özel bireylerin şarkılarıyla, oyunlarıyla devam etti. Down sendromlu bireyler, mini golf etkinliğinde de oldukça keyifli anlar yaşadı.