Yaşlılara Saygı Haftası etkinliklerle karşılandı

• 28 Mart 2022
Karşıyaka Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası, Karşıyaka’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “İleri Yaş Etkinlikleri” kapsamında ilk olarak sokak hayvanları için kulübe boyama etkinliği gerçekleştirildi. Karşıyaka’nın bilge çınarları, polyester filtre atıklarından elde edilen geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak yapılan hayvan kulübelerini boyadı. Çınarlara, küçük çocuklar eşlik etti. Karşıyaka’daki “İleri Yaş Etkinlikleri”, “Genç Fidanlar Bilge Çınarlar” adlı fidan dikim töreniyle devam etti. İlçede yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar, Mavişehir’deki Avni Yelkenbiçer Parkı’nda 50 adet fidanı toprakla buluşturdu. Karşıyaka Belediye Bandosu, müzik dinletisi sundu. Etkinliklere Karşıyaka Belediyesi meclis üyeleri de katıldı.