Ziya Buyuk Beylikdüzü’nde sanatseverlerle buluştu

• 28 Mart 2022
Beylikdüzü Belediyesi, Dünya Şiir Günü kapsamında düzenlenen resim sergisine ve imza gününe ev sahipliği yaptı.

Beylikdüzü Sahnesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen etkinlikte ressam-yazar Ziya Buyuk imzalı eserler, ‘”Şiir Yansımaları” adlı sergiyle sanatseverlerle buluştu. Sanatçının Aşık Veysel, Nazım Hikmet, Can Yücel, Turgut Uyar, Ahmet Telli, Cemal Süreya, Şükrü Erbaş, Cahit Sıtkı Tarancı gibi şairlerin dizelerinden esinlenerek yaptığı eserler 27 Mart’a kadar ziyaret edilebilecek. Yaklaşık üç yıldır sergi üzerine çalıştığını belirten Buyuk, “Sergide bulunan eserler birçok farklı şairin şiirlerinden esinlenerek yaptığım çalışmalardan oluşuyor. Beylikdüzü’nde bu resimleri sizlerle buluşturduğum için ayrıca mutluyum. Bu imkânı sağlayan Beylikdüzü Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim,” dedi. Ziya Buyuk, sergi açılışının ardından “Matbaa” adlı kitabını imzaladı, okuyucularıyla bir araya geldi.