8 Mart Safranbolu’da etkinliklerle kutlanacak

• 7 Mart 2022
Safranbolu Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı belli oldu.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin önderliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında etkinlikler hazırlamak için bir araya gelen dernek ve kuruluş üyeleri, hazırlıklara başladı. 8 Mart’ta başlayacak etkinlikler, 10 Mart’ta sona erecek. Yürüyüş, söyleşi, ağaç dikme, tiyatro etkinlikleriyle farkındalık oluşturmak amaçlanıyor. Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Elif Köse, vatandaşları etkinliklere katılmaya davet etti. Başkan Köse, “Üç gün boyunca 8 Mart’la ilgili farkındalık oluşturacak konserler düzenleyeceğiz, yürüyüşler ve söyleşiler yapacağız. En önemlisi, iz bırakan ve cinayete kurban giden kadınlar için bir koruluk oluşturacağız,” dedi.