Akil Ayaklar Rekreasyon Futbol Aktivitesi düzenlendi

• 7 Mart 2022
Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde “Akil Ayaklar Rekreasyon Futbol Aktivitesi” düzenlendi.

Tepebaşı Belediyesi’nin Şirintepe Mahallesi’nde hizmet veren Yunus Emre Spor Tesisleri’nde ücretsiz olarak düzenlenen etkinlikler, ilçe halkının gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda 60 yaş üzeri vatandaşların fiziksel gelişimine katkıda bulunan Akil Ayaklar Rekreasyon Futbol Aktivitesi’ne ilgi yoğun oldu. Haftanın iki günü gerçekleştirilen etkinliğe 60-75 yaş arasında 30 vatandaş katılıyor. Pandemi önlemlerinin alındığı aktiviteye katılan vatandaşlar hem futbol oynuyor hem de sosyalleşmenin keyfini yaşıyor.