Beşiktaş’ta “Yeniden Doğa” sergisi açıldı

• 7 Mart 2022
Beşiktaş Belediyesi, Sanatçı Yıldız Doyran’ın “Yeniden Doğa” adlı sergisi sanatseverlerle buluştu.

Beşiktaş Belediyesi Beltaş A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen serginin küratörlüğünü Dilek Karaaziz Şener ve Nilgün Yüksel üstlendi. Serginin açılışına Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da katıldı. 23 Mart’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak sergiye sanatçının uzun sanatsal kariyerinin bir dökümü niteliğinde olan kitap da eşlik edecek. Günümüz sanatının dinamik yapısının gereklerine göre tasarlanan “Yeniden Doğa” sergisinde bilim insanları ve sergi küratörlerinin katkı sunacağı söyleşi de yer alacak. Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın konuşmasının ardından açılan sergiye ziyaretçilerin ilgisi yoğundu.