Beylikdüzü’nde Hızır Lokması dağıtıldı

• 7 Mart 2022
Beylikdüzü Belediyesi, Hızır orucu tutan Alevi vatandaşlar için Hızır lokması dağıttı.

Beylikdüzü Belediyesi, her yıl şubat ayında üç gün boyunca Hızır orucu tutan Alevi vatandaşlar için Hızır lokması dağıttı. Bu yıl ilk kez Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen lokma dağıtımına Başkan Mehmet Murat Çalık’la birlikte belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının verildiği programda vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan Başkan Çalık, tüm duaların kabul olmasını diledi. Başkan Mehmet Murat Çalık, “Bugün böyle güzel bir yerde canlarımızla bir arada olmak bizlere ayrı bir mutluluk verdi,” dedi.