“Bizim Evde İki Devre” oyunu tiyatro severlerle buluştu

• 7 Mart 2022
Kartal Belediyesi, Şubat ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen “Bizim Evde 2 Devre” adlı tiyatro oyunu seyirciyle buluştu.

“Bizim Evde 2 Devre” adlı tiyatro oyunu Kartal'da sahnelendi. Tiyatro dünyasının duayen ismi Nejat Uygur'un yetiştirdiği öğrencilerden Zülfikar Yazgaç’ın yazdığı ve yönettiği oyun, tiyatroseverlerden tam not aldı. Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi'’nin ev sahipliği yaptığı tiyatro oyununa pandemi kuralları gereği salon kapasitesinin yarısı kadar seyirci kabul edildi. Merih Fırat, Tuncay Gençkalan, Tolga Öz, Melek İşlek, Ebru Çömlekçi, Asım Ünal ve Zülfikar Yazgaç’ın rol aldığı, “Züyatro” tiyatro ekibi tarafından sahnelenen buruk komedi tarzındaki iki perdelik oyun, seyircileri hem güldürdü hem de duygulandırdı.