Çaycumalılar yüzme havuzlarına sahip çıktı

• 7 Mart 2022
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yeni hizmete başlayan Atatürk Spor Merkezi Yüzme Havuzu’na sahip çıkan Çaycuma halkına teşekkür etti.

Çaycuma Belediyesinin mart ayı olağan belediye meclisi toplantısı yapıldı. Ay içinde yapılan çalışmalar hakkında meclisi bilgilendiren Başkan Bülent Kantarcı, yeni hizmete başlayan Atatürk Spor Merkezi Yüzme Havuzu’na olağanüstü bir ilginin olduğunu belirterek tesise sahip çıkan Çaycuma halkına teşekkür etti.  Toplantıda yüzme havuzunun kullanımıyla ilgili rakamlar veren Başkan Kantarcı, “Şu anda 443 üyemiz var ve 135 öğrenci eğitim alıyor.  Havuzdan şubat ayı içinde 2.035 kişi yararlanmış, bu da günlük ortalama 70 kişinin katılımı olduğunu gösteriyor. Açılışının üzerinden geçen bir ay içinde böyle bir sayıya erişilmesi büyük başarı,” dedi.