Edremit Belediyesi, Sabahattin Ali’yi doğum gününde andı

• 7 Mart 2022

Edremitliler, usta şair ve yazar Sabahattin Ali’yi 115. doğum gününde Edremit’teki Sabahattin Ali Parkı’nda andı. Törene Belediye Başkanvekili Özkan Saka, CHP Balıkesir eski milletvekili Mehmet Tüm, Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş, Kültür Müdürü Cumhur Dokur, Altınoluk Şube Sorumlusu Mustafa Özkan, CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, yazar Öner Yağcı katıldı. Etkinliğe öğrenciler ve yazarın sevenleri de katıldı. Sabahattin Ali Anı Evi’nde Başkanvekili Özkan Saka tarafından öğrencilere Nutuk hediye edildi.