Elmalı’da anlamlı dönüşüm: Kadın Üretim Atölyesi

• 7 Mart 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı eski hal binasını yeniden projelendirerek Kadın Üretim Atölyesi’ne dönüştürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Elmalı Belediyesi arasında yapılan protokolle eski hal binasına özel bir proje hazırlanarak kullanım hakkı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Elmalı Kadın Üretim Atölyesi’nde kadınların el emeği ürünlerini satabileceği satış dükkânları, sanat atölyeleri, ATASEM kurs merkezi, açık-kapalı sergi salonları, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği kadın kooperatiflerinin ürünlerinin satılabileceği yöresel ürün satış dükkânları yer alıyor. Alanda Antalya’nın yöresel yemeklerinin sunulacağı bir restoran da bulunuyor. Elmalı Kadın Üretim Atölyesi’nin yıl sonunda hizmete girmesi planlanıyor.