Eskişehir’de İnovasyon İçin İletişim Projesi başladı

• 7 Mart 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bir ilk olan Sosyal İnovasyon İçin İletişim Projesi’yle (C4SI) gençlere sosyal inovasyonu anlatmak için BM Kalkınma Programı’yla (UNDP) bir araya geldi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, UNDP işbirliğiyle İnovasyon İçin İletişim Projesi’ni başlattı. Proje kapsamında gençler için eğitimler, seminerler, ekip çalışmaları, yarışmalar ve teknik geziler düzenlenecek. Bu çalışmalarla gençlerin kapasitelerini geliştirmek ve alanda yer bulmalarına destek olmak amaçlanıyor. Eğitimlere, Türkiye’nin 24 farklı ilinden yaklaşık 200 genç başvurdu. Online eğitimler 28 Şubat’ta başladı.