İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul Kavuştayı” başlıyor.

• 7 Mart 2022

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür A.Ş., Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda başlattığı İstanbul Kavuştayı’nı kentin meydanlarına taşıyor.  Sevilen etkinlik serisi, mart ayı boyunca kentin 11 farklı meydanını müzikle buluşturacak. Popüler isimlerin sahne alacağı ücretsiz konserlerle İstanbul’un meydanları festival alanına dönüşecek. Kültür sanatı herkes için erişilebilir hâle getirmeyi amaçlayan İstanbul Kavuştayı konser serisiyle İstanbullular bahara müzik dolu bir “merhaba” diyecek.