Karşıyaka’da sürdürülebilir kalkınma için kurum içi çalışma yapıldı

• 7 Mart 2022
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, her alanda sürdürülebilirliği hedeflediklerini söyledi.

Karşıyaka Belediyesi, birim müdürlerinin ve çalışanların katıldığı “Sürdürülebilir Kalkınma İçin Küresel Amaçlar” konulu kurum içi eğitim çalışması gerçekleştirdi. Sürdürülebilir Yaşam Derneği’yle birlikte düzenlenen çalışmada konuşan Başkan Tugay, sürdürülebilir kalkınma için belirlenen 17 maddelik küresel amaçları, belediyenin anayasası gibi benimsediklerini dile getirdi. Eğitimde İzmir Büyükşehir Belediyesi Sürdürülebilirlik Uzmanı Ferdi Akarsu da hazırladıkları sürdürülebilirlik raporunun bir örneğini Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’a takdim etti. Başkan Cemil Tugay, açılış konuşmasında kent için yapılan çalışmaların sürdürülebilir olması gerektiğini ifade etti.