Kartal Belediyesi üniversitelilerin kent yönetimine katılımı için çalışıyor

• 7 Mart 2022
Kartal Belediyesi, üniversite öğrencilerini kent yönetimine dahil edecek projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Kartal Belediyesi, üniversite öğrencilerinin kent yönetimine katılımını sağlamak, öğrencilere mesleki alanda tecrübe kazandırmak ve Kartal’da yeni peyzaj projelerini hayata geçirmek amacıyla İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileriyle işbirliği toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Kartal Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, Park ve Bahçeler Müdürü Ali Çelik, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim görevlileri Dr. Nurgül Erdem, Ayça Yeşim Çağlayan, Elif Nur Sarı ve çok sayıda öğrenci katıldı. Toplantıda Kartal’ın yeşil alanlarının ve genel çalışmalarının tanıtıldığı bir sunum yapıldı. Kartal Belediyesi yöneticileri, toplantının ardından üniversite öğrencilerine Kartal’daki proje alanlarını gezdirdi, proje alanları hakkında teknik bilgi verdi.