Muğla Büyükşehir kentin altyapısı için yatırım başlatıyor

• 7 Mart 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas’ın Ören Mahallesi’nde yapacağı altyapı yatırımının ilk etabını başlatıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde sürdürdüğü ve projelendirdiği 1 milyar 702 milyon TL’yi bulan altyapı yatırımları, Milas’ın Ören Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattıyla devam ediyor. Ören Mahallesi’nin 2054 yılına kadar arıtma ihtiyacını karşılayacak 74.5 km. uzunluğundaki kanalizasyon hattının ihalesi 20 Nisan’da yapılıyor. İkinci etap çalışmalar kapsamında bölgeye İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi de yapılacak. Projenin finansmanı Dünya Bankası’ndan alınan krediyle karşılanacak.