Mutfak Kültürü Atölyesi kursiyerleri sertifikalarına kavuştu

• 7 Mart 2022
Menteşe Belediyesi, Mutfak Kültürü Atölyesi’nde pastacılık kursuna katılan kadın kursiyerlere sertifikaları verildi.

Muğla Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği Başkanı Şef Timur Kocabıçak ve ekibinin ücretsiz olarak verdiği pastacılık kursunu tamamlayan 15 kadın kursiyer, törenle sertifikalarını aldı. Kursu tamamlayarak belge almaya hak kazanan kadınlar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tanınan sertifikalarıyla turistik işletmelerde ve kuruluşlarda iş bulma imkânına sahip olacak. Pastacılık kursuna katılan kursiyerlerin sertifikaları Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan, İletişim Başkanlığı Muğla Şube Müdürü Erol Kütahya, Muğla Turizm Çalışanları Derneği Başkanı Zeynel Abidin Gezici ve kurslara katkı koyan şefler tarafından verildi. Törende kadın kursiyerler tarafından günün anısına yapılan pasta kesilirken, misafirlere de kursiyerler tarafından yapılan pastalar ikram edildi.