Odunpazarı Belediyesi, 3D Gençlik Festivali düzenleyecek

• 7 Mart 2022

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Avrupa Birliği Derneği’yle birlikte “Odunpazarı 3D Gençlik Festivali” düzenleyecek. Dinleme, Diyalog, Dayanışma (3D) Gençlik Festivali için Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Avrupa Birliği Derneği bir protokol imzaladı. Protokol töreninde konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Bu protokolün amacı, Odunpazarı Belediyesi’nin katılımcı demokrasi anlayışını ortaya koymak için yaptığı girişimlerden birini daha gerçekleştirmek” dedi. 3D Gençlik Festivali’yle Eskişehir’deki siyasal aktörler arasında siyasal katılımın ve sosyal duyarlılığın artırılmasına, toplumun tamamını ilgilendiren ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel sorunlara çözüm üretilmesine katkı sağlayabilecek bir platform oluşturulması amaçlanıyor.