Saruhanlıya sokak hayvanları için bakımevi inşa ediliyor

• 7 Mart 2022
Saruhanlı Belediyesi, sokak hayvanları için bakımevi inşa ediyor

Saruhanlı Belediyesi, sokak hayvanları için 1.200 metrekare alanda 200 hayvan kapasiteli geçici hayvan bakımevi yapıyor. Başkan Zeki Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada mevcut bakımevinin yetersiz olmasından bahsetti. Tehlike arz eden ırkların bakımevinde tutulması gerektiğini aktardı. Saruhanlı Belediyesi, 200 hayvan kapasiteli modern bakımevinin yapımına başladı. Belediyeye ait arazide yapımı süren bakımevinin yakında hizmete alınacağını ifade eden Başkan Bilgin, çeşitli sebeplerle yaralanan, travmaya maruz kalan, yaşlanan veya tehlike arz eden sokak hayvanlarının bakımevinde veteriner hekimler gözetiminde tedavi ve rehabilite edileceğini belirtti.