SMA’lı bebeklerinin yaşam mücadelesine destek konseri

• 7 Mart 2022
Büyükçekmece Belediyesi, Murat Mermer, SMA’lı Nefes ve Kuzey Ali’nin tedavisi için konser verdi.

SMA Tip 1 hastalığıyla mücadele eden 17 aylık Nefes ve 6 aylık Kuzey Ali bebeklerin tedavisi için başlatılan kampanya sürüyor. Kampanya kapsamında dayanışma konseri düzenlendi. Konserden elde edilen tüm gelir bebeklerin SMA tedavisi için kullanılacak. Kampanyaya destek veren sanatçı Murat Mermer, “Mikrofondan sesimi duyurabildiğim sürece bebeklerin sesine nefes vereceğim. Bu kapsamda geliri tamamen valilik onaylı hesaba yatırılacak olan konserler düzenliyoruz. Biletix üzerinden herhangi bir komisyon ödemeden veya Mask Beach’ten bilet temin ederek Nefes ve Kuzey Ali bebeklerin hayatına siz de destek olabilirsiniz,” dedi.