Sökeliler yeni otogarına bir yıl içinde kavuşacak

• 7 Mart 2022
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke’ye otogar müjdesi verdi.

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan’la birlikte yeni yapılacak otogar alanında incelemelerde bulunan Başkan Özlem Çerçioğlu, satış yapmaları için kadın kooperatiflerine özel bir alan ayıracaklarının altını çizdi. Toplam 42.000 metrekarelik alanda, 3.500 metrekarelik kapalı inşaat alanı sahasında Söke'’ye yakışacak bir otogar yapacaklarını belirten Başkan Çerçioğlu, “Alanda otobüs ve minibüs peronları, alışveriş alanları, otopark, Söke’yi tanıtan alanlar yer alacak. Nisan ayında ihalesini yapıp, bir yıl içinde bitirmeyi planlıyoruz. Söke, modern ve çağdaş bir otogara kavuşacak,” dedi.