Tekirdağ’ın itfaiyecilerine stres yönetimi eğitimi

• 7 Mart 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, itfaiye personeline stres yönetimi eğitimi verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 11 ilçede görev yapan personele stres, öfke yönetimi ve psikolojik dayanıklılık konularında eğitim verildi. Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi’nde görevli psikolog Meltem Şentürk tarafından Şarköy ilçesinde görev yapan 20 itfaiye personeline verilen eğitimde stres, stres yönetimi, örgüt içi stres, öfke, öfke yönetimi, psikolojik dayanıklılık, psikolojik dayanıklılığı etkileyen faktörler ve psikolojik dayanıklılığı geliştirme stratejileri konularında bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme seminerinde itfaiye personelinin soruları da yanıtlandı. Başkan Kadir Albayrak, eğitim faaliyetlerine her zaman önem verdiklerini belirtti.