Üç ülkeden 70 öğrenciye iklim değişikliği eğitimi verildi

• 7 Mart 2022
Tepebaşı Belediyesi, “İklim değişikliği ve Enerji Yönetimi” eğitimlerine devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi, hayata geçirdiği birçok projeyle, düzenlediği eğitim programlarıyla iklim değişikliği konusuna dikkat çekiyor. Tepebaşı Belediyesi İklim Değişikliği Müdürlüğü uzmanları, 2021-2022 eğitim-öğretim dönemiyle birlikte ilçede öğrenim gören öğrencilere iklim değişikliği ve enerji yönetimi eğitimleri veriyor. Gelişim Koleji’nin “Reducing Carbon Effect Through Waste Management” adlı e-twinning projesine destek veren İklim Değişikliği Müdürlüğü, İspanya ve Yunanistan’ın da dahil olduğu platformda 70 öğrenciye iklim değişikliği, karbon ayak izi ve enerji yönetimi eğitimi verdi. Uzman eğitmenler, “Eko Okul” bünyesinde yer alan Dumlupınar İlkokulu’nda 110 öğrenciye, Tunalı İlkokulu’nda da yaklaşık 90 öğrenciye iklim krizini anlattı.