Yüz binden fazla kişi Buzzfest’te bir araya geldi

• 7 Mart 2022
Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Buzzfest, bu yıl yüz binin üzerinde ziyaretçi ağırladı.

Kadıköy Belediyesi’nin 2020 yılından bu yana düzenlediği, pandemi nedeniyle geçen yıl ara verdiği Buzzfest, bu yıl tüm eğlencesiyle tekrar gerçekleştirildi. 24 Aralık’ta başlayan kış festivalini yüz binin üzerinde kişi ziyaret etti. İki ay boyunca devam eden festival sona erdi. 500 metrekare alan üzerine kurulan festival alanı, su ve elektrik kullanımının en düşük düzeyde tutulmasıyla çevre dostu özelliği taşıdı. Yoğun talebi dengelemek amacıyla sembolik bir ücretin alındığı festivalde, buz pistine gelenlere ücretsiz olarak kask ve paten temin edildi.