“6. Çaycumalılar Buluşuyor” etkinliğinin hazırlık kurulu toplandı

• 11 Nisan 2022
Çaycuma Belediyesi, “6. Çaycumalılar Buluşuyor” etkinliğinin hazırlık kurulu toplandı.

“Spor ve Barış Kenti Çaycuma” sloganıyla düzenlenecek olan “6. Çaycumalılar Buluşuyor” etkinliğinin hazırlık kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, Başkan Bülent Kantarcı, önceki dönem belediye başkanlarından Orhan Yardımcı, sivil toplum kuruluşu, meslek odası ve siyasi parti temsilcileri, kamu yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve daire amirleri katıldı. Kurulun başkanlığını yapan Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi verdi. Çiloğlu, buluşmanın sloganına uygun etkinliklerin düzenleneceğini belirtti.