Antalya Büyükşehir ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmuyor

• 11 Nisan 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi, yalnız yaşayan ve yemek yapmakta zorlanan yaşlı vatandaşların evlerine her gün sıcak yemek ulaştırıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Aşevi’nde ihtiyaç sahipleri için yemek hazırlanıyor. Tek tek paketlenen yemekler, yalnız yaşayan, çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle yemek pişirmekte zorlanan yaşlı vatandaşların evlerine teslim ediliyor. Üç çeşit yemek her gün iki öğünde sofralara ulaştırılıyor. Alanya Aşevi sorumlusu Emine Keyaoğlu, her gün yaklaşık 400 vatandaşa sıcak yemek servisinde bulunduklarını belirtti. Alışverişe çıkamayan, evlerinde yemek yapmakta zorlanan yaşlı vatandaşların hayatı, kapılarına getirilen yemeklerle kolaylaştırılıyor.