Antalya Büyükşehir’e çevre ödülü

• 11 Nisan 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Denizleri AĞlatmayın” projesiyle çevre ödülü aldı.

Antalya Sanayi ve Ticaret Odası’nın “Kente Önem Katanlar Ödülleri” açıklandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, balıkçılıkta kullanılan ve ömrünü dolduran ağların denizde hayalet ağlara dönüşmemesi için başlattığı “Denizleri AĞlatmayın” projesiyle çevre dalında ödül aldı. Başkan Muhittin Böcek’in EXPO Hatay açılışı nedeniyle şehirdışında bulunması nedeniyle ödülü Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Büşra Dirgen Özdemir aldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Canser Tuncer de “ASBAŞ Ship Lift, Travel Lift ve Rıhtım Yatırımları” adlı çalışmayla jüri özel ödülüne layık görülen Antalya Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (ASBAŞ) adına ödül aldı.