Arapapıştı’da tekne gezileri başladı

• 11 Nisan 2022
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun turizme kazandırdığı Arapapıştı’da sular yükseldi, tekne gezileri başladı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun turizme kazandırdığı Kemer Barajı üzerindeki Arapapıştı Kanyonu, gezginlerin uğrak yeri olmaya başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin iki saatlik tekne gezileri düzenlediği kanyon, güzelliğiyle görenleri büyülüyor. Başkan Çerçioğlu, herkesi bu doğal güzelliği görmeye davet etti. Düzenlenen tekne turlarına katılan gezginler, kanyona hayran kalıyor. Gezginlerden Gülüm İrem, “Üç yıldır gelmeye çalışıyordum, pandemi ve su seviyesinin düşük olması sebebiyle bir türlü gelememiştim. Çok memnun kaldım, gerçekten güzel bir yer yapılmış,” dedi.