Bandırma Belediyesi iftar yemeği düzenlemeye devam ediyor

• 11 Nisan 2022

Bandırma Cumhuriyet Meydanı’ndaki iftar yemeklerinden her gün 1.000 kişi yararlanacak. Bandırma’nın 20 merkez mahallesinde toplamda 400, Edincik Mahallesi’nde 250, Doğa ve Aksakal Mahalleleri’nde 100 kişilik iftar yemekleri düzenlenecek. Bandırma Belediyesi’nin “Bu Ramazan’da da Paylaşmak Berekettir” sloganıyla düzenlediği geleneksel iftar yemeklerine her gün yaklaşık 1.750 kişinin katılması bekleniyor. Hayırsever iş insanlarının ve vatandaşların desteğiyle düzenlenen iftar yemekleri ücretsiz.