Başkan Çalık: “Var gücümüzle çalıştık”

• 11 Nisan 2022
Beylikdüzü Belediyesi’nin nisan ayı meclis toplantısının birinci birleşimi yapıldı.

Başkan Mehmet Murat Çalık, toplantıda 2021 yılı Faaliyet Raporu’nu dört ana başlıkta sundu. Başkan Çalık, son bir yılda hayata geçirilen proje ve hizmetlere ilişkin bilgi paylaştı. Toplantıda Müslüm Akülker, Nejla Kotil Saruhan ve Engin Aşnaz, kapalı oylamayla encümen üyesi olarak seçildi. Başkan Çalık, “Beylikdüzü’nün doğal ve kültürel değerlerine sahip çıkarak, Beylikdüzü’nü daha yaşanabilir bir ilçe hâline getirmek için var gücümüzle çalıştık. Beylikdüzü’nün sürdürülebilir bir geleceğe sahip olabilmesi için kentsel projelerle eşgüdümlü bir şekilde altyapı yapım ve yenileme çalışmasını tamamladık,” dedi.